За пълен достъп влезте в профила си или се регистрирайте като партньор !
За повече Информация 0878772778

Дропшипинг - иновация, която е амброзия за предприемачите

      Дропшипинг е иновативен метод за продажба на стоки. Като концепция той е създаден още през 50-те години на XX-ти век, но като практическо развитие дропшипингът намира широко приложение в XXI-ви век. Терминът drop shipping има английски произход. Тази фраза се състои от думите drop и shipping. Лексемата drop, преведена на български език означава пропускам, а shipping се превежда като доставка. Буквалният превод на фразата означава пропускане на доставката и в това наименование е ключовият момент при метода на продажба, наречен дропшипинг.

     Ако през миналите десетилетия основна практика при търговците е била първоначално закупуване на стоки, запазването им на склад или в магазин и след това привличането на клиенти, които да ги закупят, то при дропшипинга моделът е съвсем различен. Тук не се закупуват артикулите предварително от доставчика. Не е необходимо да се вложат много средства. Затова и дропшипингът е един изключително достъпен метод за развиване на бизнес. Ако сте хора с амбиция и желание за успех, дропшипингът е вашият ключ към сбъдване на мечтите ви в професионален план. Приоритетите при него са следните:

Необходим е малък първоначален финансов капитал

     Благодарение на този факт с дропшипинг могат да се заемат много хора. Стартовият финансов капитал може и да е съвсем символичен, но това няма да създаде негативни предпоставки за започване на бизнеса. Ако се вложат необходимата енергия, време, постоянство и добър подбор на стоки, които да се представят в новосъздадения от вас онлайн магазин, положителните резултати ще бъдат скоро видими. Дропшипинг е бизнесмодел, който дава възможност за постигане на завидни доходи.

Този бизнес се управлява лесно

      Тъй като търговците не се занимават с предварителното закупуване на физическите продукти и не инвестират в поддържането на склад, където да бъде съхранявани артикулите за продажба, това спестява време, финанси и усилия. Не се влагат пари за опаковане на стоката и за нейното транспортиране. Таксите по доставка и опаковка се поемат от доставчиците. Търговците в случая са координаторите, които рекламират стоката на доставчиците, привличат клиентите, осъществяват продажбите и след това отправят поръчка към доставчиците, които от своя страна директно изпращат артикулите към купувачите. Търговците осъществяват комуникацията между клиентите и доставчиците. Дропшипинг е бизнес оазис за креативните и смели предприемачи. Това е успешен и високодоходоносен модел за продажба на стоки от най-разнообразен характер.

      Схематично ролята на търговците, доставчиците и клиентите при дропшипинга може да бъде представена по следния начин:

Стока на дропшипинг

 

 

Бизнесмоделът дропшипинг изисква минимални разходи за поддръжка

     Тъй като нямате разходи за управлението на склад, съхранението на стоката не създава финансови проблеми. Всичко, което е необходимо, е висококачествен компютър с безупречна интернет връзка и онлайн магазин, чиито такси за поддържа на година са доста по-ниски в сравнение на какъвто и да било бизнес, който изисква помещение за съхранение на стоката за продажба. Поради тази причина финансовата поддръжка на дропшипинга е постижима за всеки занимаващ се с това успешно начинание.

Дропшипинг - дейност, съблюдаваща една от основните ценности през XXI-ви век – мобилността

     Дропшипингът може да се управлява от всяка точка на света. Необходими са два инструмента – качествен компютър и високоскоростен интернет. Ако тези две условия са налице, то вашето работно място е добре дошло навсякъде. Така може без проблеми да пътувате, да се забавлявате и да работите от чужбина, близо до морето или докато сте на почивка в планината. Дропшипингът няма да ви закрепости в един офис. Вие ще сте свободни и мобилни да се радвате на живота и същевременно да работите и да печелите пари. Дропшипингът е един иновативен бизнесмодел, който е успешно финансово решение за доста домакинства. XXI-ви век е време на прогрес, амбиция, постоянство и реализиране на финансовите цели и мечти. Всичко, което се изисква от вас, е да бъдете целенасочени, смели и дейни. Не се отказвайте от мечтите си и дерзайте за тях. Стартирайте своите усилия в областта на дропшипинга и резултатите скоро ще бъдат налице.

     Ние, от сайта https://www.youshipp.com/, сме готови да ви помогнем и съдействаме с всичко, каквото можем, за да се реализирате като едни успешни дропшипъри. В нашия сайт може да намерите богато разнообразие от стоки за дома, артикули, подходящи за цялото семейство, с които да стартирате този успешен бизнесмодел дропшипинг. Предлагаме ви да бъдем вашите доставчици. С нас ще реализирате много продажби, тъй като стоката ни е богата и разнообразна и включва най-различни неща, необходими за аутфита на членовете на вашето семейство, както и артикули, които ще направят всеки дом райско кътче. Разгледайте обстойно продукцията, с която можем да ви снабдим, рекламирайте я в своите онлайн магазини. От наша страна ще получите коректни взаимоотношения, включващи бърза, успешна и точна комуникация, опаковане на артикулите, спазване на сроковете за доставка до намерените от вас клиенти. За нас удовлетвореността на търговците и клиентите е висша цел, към която се стремим. Ние изграждаме мостове на доверие, постоянство и усърден труд, които с годините се радват на прекрасни плодове, намиращи израз в усмивките, изпълнени със задоволство от страна на нашите търговци и клиенти.

      Избирайки нас, вие ще съумеете успешно да преодолеете някои недостатъци на дропшипинга, които могат да се появят при комуникацията ви с други доставчици, а именно липса на наличност. Понякога дропшипърите рекламират определена продукция, клиентите изразяват своето желание да я закупят, в резултат на което търговците отправят своята поръчка към доставчиците и в този момент биват негативно изненадани, че наличността на артикулите е изчерпана. За да се преодолее такава ситуация, още в момента, в който клиентите ви запитат за даден продукт, вие може спокойно да ни пишете и ние ще ви потвърдим дали имаме необходимата наличност. По този начин бързо ще преодолеете такава вероятна негативна ситуация.

      Дропшипингът е успешният модел за продажби на настоящето и бъдещето. Бъдете в крак с модата и иновациите и продавайте успешно като дропшипъри. Забравете за старите модели на търговия, при които е необходимо първоначално да вложите значителни финансови средства. Дропшипингът е достъпен за всички – както за предприемачи с дългогодишен опит в търговията, така и за млади и амбициозни хора, които тепърва правят първите си стъпки в бизнеса. Дропшипингът съблюдава методите на достъпност, мобилност, минимизиране на финансовите вложения за стартиране и поддържане на бизнеса. Безбройните му приоритети го правят все по-желан и търсен модел за осъществяване на продажби в областта на онлайн търговията.

       Станете дропшипъри при нас и ще може да продавате интересни модели дрехи и аксесоари като например боти, кубинки, чизми, летни ботуши, кецове, маратонки, якета, блузи, дамски сетове, спортни комплекти, поли, гердани, гривни, портфейли, четки за зъби, играчки, най-разнообразни джаджи, с които клиентите ще бъдат в крак с модата, артикули за здраве и красота, аксесоари за кухнята, битова електроника, авто аксесоари, всичко, необходимо за вашия GSM, както и артикули за домашните любимци. Започнете вашия дропшипинг бизнес с наша помощ. Ние ви даваме възможност да развиете своя онлайн магазин в различни сфери. Стоките, които можем да доставим до клиентите ви, както по-горе бе споменато, са най-разнообразни и покриват основните нужди, които могат да възникнат в ежедневието. Започнете заниманието си с бизнесмодела дропшипинг и нека нашите бизнес взаимоотношения да започнат сега. Потърсете ни на телефон 0877 441 333 или ни пишете на сайта https://www.youshipp.com/ и погледнете на света с нови, изпълнени с надежда за успех бизнес очи.


Сподели този пост