За пълен достъп влезте в профила си или се регистрирайте като партньор !
За повече Информация 0878772778

Търсиш стоки за дропшипинг ?

Много често всеки начинаещ дропшипър си задава въпроса "Какво да продавам на дропшипинг?" 

Това е труден въпрос, на който няма написан отговор и никой не може да Ви даде съвет и да гарантира успех в продажбите. Именно по тази причина ние от YouShipp се стараем да предложим възможно най-широка гама стоки, които може да предлагате и продавате на дропшипинг на вашите клиенти. Това е огромно предизвикателство за екипа на YouShipp, но и голямо улеснение за всички наши партньори. Идеята да се работи с голямо разнообразие на продукти и в същото време всеки наш партньор да ползва един дропшипинг доставчик е завладяла нашият екип и ние усилено работим в тази насока.

Към момента YouShipp.com  предлага на своите партньори няколко основни категории продукти за дропшипинг,които ние смятаме, че са най-актуални и продавани на Българският онлайн пазар. 

Според доста статистики и проучвания най-продаваните онлайн  артикули в България са продуктите от категория Fashion, а именно дрехи, обувки и модни аксесоари. По тази причина се опитваме да наблегнем в началото на тези категории, за да могат нашите партньори да имат възможност за по-голям избор на продукти за дропшипинг. 

• Категория Дамски обувки предлага голям асортимент от артикули, които може незабавно да започнете да промотирате, рекламирате и продавате след като вече сте активен дропшипинг партньор в YouShipp. Също така не е за подценяване и категория Мъжки обувки, в която сме подбрали доста интересни модели на достъпни цени.

• Категории Дамски и Мъжки аксесоари , предлагат голям избор от портфейли и портмонета от естествена кожа, както и гривни и гердани за  всеки вкус. 

Всички останали категории в YouShipp  са заредени със стотици продукти, които са съобразени с ежедневните нужди на онлайн потребителите. 

• Категория Здраве и красота предлага широка гама продукти ползващи се с огромен интерес сред дамите. Подрали сме продукти, които са основно познати на дамите от TV реклами и са хит в онлайн продажбите. 

• Категория За кухнята предлага продукти за най-претенциозните домакини и може да задоволи търсенето на домакински потреби на купувачите онлайн, които се интересуват от качествени продукти на достъпни цени.

Преди да започнете да продавате продукти на принципа на дропшипинг е добре да се запознаете с търсенето на потребителите и да се насочите към продукти, които са интересни както на Вас, така и на вашите бъдещи клиенти.

Ако самите Вие имате предложения и  проявявате интереси към продукти, които ние все още не предлагаме на дропшипинг ще се радваме да обсъдим Вашите идеи и предложения на  : contact@youshipp.com 

 


Сподели този пост