За пълен достъп влезте в профила си или се регистрирайте като партньор !
За повече Информация 0878772778

КУРИЕРИ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ

YouShipp предлага доставка с няколко куриерски фирми, съответно и няколко различни цени на доставка.

ДО АДРЕС СЪС СПИДИ
6.00 лв
ДО ОФИС НА СПИДИ
4.50 лв
ДО ОФИС НА ЕКОНТ
от 6.50 до 7.50 лв

 

ДО АДРЕС СЪС СПИДИ - 6.00 лв 

Доставка до адрес - фиксирана цена - 6.00 лв. Доставката се извършва с куриерска фирма СПИДИ в рамките на 24-48 часа в зависимост от населеното място. За по-малките населени места (отдалечени села и махали) е възможно да отнеме и 72 часа.  Всяка пратка се изпраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.


 ДО ОФИС НА СПИДИ - 4.50 лв

Доставка до офис на СПИДИ е най-евтината доставка, която предлагаме до куриерски офис или автоматична пощенска станция на СПИДИ. Доставката до офис на СПИДИ е 24 часа или един работен ден. Всяка пратка се изпраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ и цената за доставка е фиксирана - 4.5 лв.  Ако желаете да откриете най-удобния офис за Вас, натиснете > ТУК . Ако желаете да видите всички офиси на СПИДИ на картата на България, моля натиснете > ТУК . 


 •   ДО ОФИС НА ЕКОНТ - от 6.50 до 7.50 лв

Доставка до офис на ЕКОНТ е най-разпространения начин на доставка в България. Доставката до офис на ЕКОНТ или ЕКОНТОМАТ е 24 часа или един работен ден. Всяка пратка се ипраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ и цената за доставка варира от 6.50 до 7.50 лв в зависимост от сумата на наложеният платеж. Ако желаете да откриете най-удобния офис ЕКОНТ  за Вас, натиснете ТУК.

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА:

Всички продукти предлагани от YouShipp са налични на склад в нашата складова база. Ние не предлагаме за продажба стоки и артикули, на които не поддържаме складова наличност. Над 90% от заявените артикули се изпращат в деня на заявяване на поръчката ако тя е била заявена до 16:30ч. В зависимост от натоварването и броят поръчки понякога се налага пратките да бъдат изпратени на следващия работен ден. 

Изключения правят продукти които в описанието е посочен излишно друг срок за доставка освен стандартния срок един работен ден. 

Много малка част от продуктите имат максимален срок за доставка 3-4 работни дена - посочен в описанието на продукта.