За пълен достъп влезте в профила си или се регистрирайте като партньор !
За повече Информация 0878772778

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Условия за покупко-продажба чрез You Shipp по смисъла за ЗЕК:

С всяка поръчка потребителят/партньорът автоматично приема нашите общи условия. Всички артикули, обявени в сайта не са търговско предложение по реда на Гражданският процесуален кодекс. С натискане на бутон ПОРЪЧКА Вие не сключвате сделка с фирмата, а само заявявате желанието си да изпратим артикул към ваш клиент до личен адрес или офис на куриерска фирма. В този смисъл с бутон ПОРЪЧКА Вие не закупувате желаният артикул, докато Ваш клиент не заплати за него. Фирмата не гарантира наличността на обявените в сайта ни модели. Възможен е отказ на получена заявка. При неналичност на артикул уведомяваме партньорите си  чрез телефонен разговор. В случай, че не можем да се свържем с Вас, поръчката се анулира и Вие получавате актуален статус на поръчката чрез SMS и имейл. Всички обявени цени в www.YouShipp.com са с включено ДДС и не включват разходите за доставка.

Сайтът не носи отговорност за възможните разлики между действителния цвят на артикула и цвета, който вие виждате на вашия монитор или телефон !

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна и връщане на продукт дори и при рекламация се поемат ЕДИНСТВЕНО И САМО  от клиента. Всички колети с продукти изпратени към нас с транспорт за наша сметка ще бъдат отказвани и върнати на изпращача, освен ако преди това пратката не е уточнена устно или писмено с наш оператор.

YouShipp поема транспортни разходи само в случай на погрешно изпратен модел или размер.В такива случаи клиента не заплаща нищо по подмяната на продукта.

 

 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

You Shipp гарантира, че ако Вашите клиенти се  почувстват неудовлетворени от закупените продукти, ние ще ги сменим с други или ще върнем обратно получените за тях пари, при условие, че ни ги върнете в запазена оригинална опаковка. Продуктите не трябва да бъдат използвани, прани или почиствани.

Имате право да върнете закупенените от нас продукти в срок от 14 работни дни, считани от датата на получаване на продукта съгласно условията на чл.55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Разходите за връщане или замяна на продукта са за ваша сметка. Възстановяването на сумата става единствено и само по банков път в посочена банкова сметка IBAN с титуляр-купувача  след като предварително сте уточнили писмено с наш консултант връщането на продукта. Всяка пратка за размяна или връщане трябва да е с опция преглед и платен от Вас транспорт. Пратки без опция преглед или с транспорт за наша сметка (освен в случай, в който имате предварителна уговорка с наш консултант) ще бъдат отказвани от нас и връщани на изпращача. Повече за ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА на закупени продукти може да прочетете ТУК!

 

ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИИ

Гаранционният срок на всички продукти предлагани в онлайн магазин You Shipp е 30 дни и започва да тече от датата на получаването им.

YouShipp.com приема рекламации в рамките на гаранционния срок на продуктите. Повече за ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ може да прочетете ТУК!

 

В случай че имате въпроси или притеснения относно тези условия и правила за ползване, не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма в сайта или на електронна поща: contact@youshipp.com

ВАЖНО !!!  Ако не сте съгласни с нашите условия,които са съобразени с Българското законодателство, Вие не може да сключите договор за партньорство с YouShipp.com