За пълен достъп влезте в профила си или се регистрирайте като партньор !
За повече Информация 0878772778

СТАНИ ПАРТНЬОР

Защо трябва да се регистрирам като партньор на YouShipp ?

За да можете да предлагате, продавате на принципа дропшипинг или да пазарувате на едро Вие трябва да сте регистриран и одобрен партньор на YouShipp! Всеки одобрен от нас партньор получава достъп до платформата за електронна търговия на адрес www.youshipp.com, където има възможност да администрира своите поръчки и в реално време и да комуникира с екипа на YouShipp. След като сте одобрен партньор, Вие получавате достъп до:

 • Всички продукти предлагани за дропшипинг
 • Всички продукти предлагани за закупуване на едро
 • Цени на продуктите предлагани за дропшипинг
 • Цени на продуктите предлагани на едро
 • Възможност да използвате не-брандирани снимки на всички продукти
 • Възможност да използвате актуален Product Feed с всички продукти
 • И всички други възможности предлагани от платформата YouShipp в зависимост от Вашия абонаментен план.
Тук може да се запознаете с Абонаментни планове

  За да станете партньор на Youshipp трябва да сте юридическо лице регистрирано на територията на Р.България или физическо лице навършило 18г възраст.

  • Физически лица - дропшипинг партньори

  В случай, че Вие сте физическо лице, работите на принципа дропшипинг и имате договорни отношения с Youshipp, ние изплащаме Вашите комисионни на база на гражданския договор, който имаме подписан в Вас по предварително  предоставен IBAN- банкова сметка

  • Юридически лица – фирми - дропшипинг партньори

  В случай, че сте Юридическо лице и работите на принципа дропшипинг Вие се задължавате да издавате фактура за получените комисионни за изтеклия месец, най-късно до десето число на текущия месец на база, на която ние ще изплатим вашите комисионни по предварително  предоставен IBAN- банкова сметка

  • Физически и юридически лица – търговци на едро

  Всеки един наш дропшипинг партньор независимо дали е физическо или юридическо лице и е регистриран в нашата база като клиент получава правото да закупува стоки на едро от платформата за електронна търговия на Youshipp като получава нужните счетоводни документи, които съпровождат пратката. Всяка една пратка се изпраща с куриер освен в случаите в които клиента не е заявил предварително, че желае получаване на заявените артикули от склад на Youshipp.

  Регистрация може да направите ТУК !

  След като подадете заявка за Вашата регистрация, ще получите имейл от YouShipp, на който трябва да отговорите максимално изчерпателно за да можем да прегледаме и одобрим Вашата заявка за партньорство.

  При нужда от повече информация ние ще се свържем отново с Вас чрез имейл или телефонен разговор. 

  След като вече сте одобрен партньор, Вие може да се присъедините и към работната група на YouShipp във Facebook.

  Заявка може да подадете ТУК !