За пълен достъп влезте в профила си или се регистрирайте като партньор !
За повече Информация 0878772778

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Всеки един закупен продукт от Ваш клиент и доставен от YouShipp може да бъде върнат или заменен в срок от 14 дни след датата на получаване при следните условия:

• Запазена и непохабена оригинална опаковка - кутия 

• Запазен фискален касов бон / касова бележка /

• Продукта не трябва да бъде използван , тестван или ремонтиран

• Всички прилежащи части аксесоари и детайли към него трябва да бъдат налице

Продукти, които не могат да бъдат върнати или земенени:

• Спално бельо след като е разопаковано

• Уреди и апарати за лична хигиена и красота  / епилатори, масажьори , четки за коса,четки за зъби, тримери за подстригване и бръснене и всички останали продукти и апарати, които са имали пряк достъп с кожа, манекюр или педикюр, коса или брада /. Всички тези продукти се изпращат с опция Преглед и тест и могат да бъдат тествани пред представител на куриерската фирма преди да бъдат закупени.

• Кухненски роботи, машини за пуканки,  миксери и блендери не могата да бъдат върнати след употреба и тест в реални условия.

• Бельо и бански костюми

• Аксесоари и играчки за домашни любимци

• Интимни принадлежности и аксесоари

Дрехи и обувки

Всички заявени и изпратени продукти от категории дрехи и обувки се изпращат с опция Преглед и тест и въпреки това могат да бъдат върнати или заменени в срок от 14 дена след получаване на  продукта без Вашите клиенти да дължат обяснение относно причината за отказ от покупка след като отговарят на горепосочените условия.

Процедура:

Връщането и замяната на продукти се осъществява чрез партньора направил заявката за покупка, като цялата кореспонденция между купувача и екипа на YouShipp  до финализиране на връщане или замяна на продукт се поддържа от него. YouShipp не контактува и не поддържа кореспонденция с Вашите клиенти ! Адрес за кореспонденция 

office@youshipp.com

Такси  куриерски услуги:

Връщане и замяна се осъществява единствено и само с куриерска фирма ЕКОНТ, независимо с кой куриер е била изпратена пратката към клиента. Всички куриерски услуги по пратки за връщане и замяна се заплащат от купувача по ценови тарифи на ЕКОНТ.

- Пратки с продукт за връщане се изпращат като еднопосочна пратка с платена КУ от клиента и Без НП към:

офис ЕКОНТ МЕДИКА гр.Русе ; получател МАДАРУ ТРЕЙД ЕООД ; тел: 0876885888

- Пратки с продукт за замяна се изпращат като двупосочна пратка с платени КУ в двете посоки и Без НП като на описание е описано "Продукт за замяна" към:

офис ЕКОНТ МЕДИКА гр.Русе ; получател МАДАРУ ТРЕЙД ЕООД ; тел: 0876885888

Връщане на парични суми:

Парични суми за закупени продукти се възстановяват от YouShipp единствено и само по банков път в лична банкова сметка IBAN на получателя на закупения продукт в срок от 14 работни дни след получаването на пратката от YouShipp. За целта е необходимо да изискате и ни предоставите лична банкова сметка IBAN от Вашите клиенти заявили връщането на продукта.

------------------------------

* YouShipp си запазва правото да откаже връщане на парична сума за закупен продукт ако има разминаване в имената на клиента получил и закупил продукта с тези на титуляра на банковата сметка IBAN. 

** Пратки изпратени към  офис ЕКОНТ МЕДИКА гр.Русе ; получател МАДАРУ ТРЕЙД ЕООД ; тел: 0876885888 с Наложен платеж или без платени куриерски услуги няма да бъдат вземани под внимание от екипа на YouShipp, съответно ще бъдат обратно върнати към подател след изтичане на 7 дневен срок за престой в офис ЕКОНТ